بسم الله الرحمان الرحيم
كيكة النسكافيه
بصوا بقه هي سهله وجميله وطعمها روعه بجد والاحلي فيها انها من غير ما تدخل فرن ولا غيرة
ههههههههههه
يلا نبدأ علي طول وبالصور من مطبخي كنت عاملاها امبارح ويارب تعجبكم
المقادير ::
بسكويت اولكر ساده ( حسب حجم الصينية )
علبه لبن مكثف محلي
2 كيس كريم شانتية
علبه قشطة
5 حبات جبنه كيري او ميري
نسكافيه
كاكاو
معلقه صغيرة بيكنج بودر
ودي صورة المقادير
:: الطريقه ::
وضعت في الخلاط كلا من : الحليب المكثف + القشطة + 5 حبات الجبنه + 2 كيس كريم شانتيه + معلقه بيكنج بودر
بعد كده نحضر خلطه الكريمه في طبق والصينيه وكمان بقه المهم كوب ماء بارد نذوب به معلقه نسكافيه كبيرة عشان هنضع بسكوته بسكوته في الميه بالنسكافيه ونرصها في الصينيه ها فهمتوا هههههههههه
هنتبدي نرص الصينيه بقه نراعي ان اول الصينيه كريمه واخرها كمان
دي بعد اول رصه بسكوت بعد ما نبل بسكوته بسكوته في كوب الماء بالنسكافيه
نرص البسكوت بشكل مرتب في الصينيه بحيث يكون متساوي الشكل زي اللي في الصورة
بعد كده نضع طبقه كريمه تانيه لنهايه الصينيه خالص وعلي حسب حجمها طبعا
بعد كده هنرش الكاكاو علي وش الصينيه كلها بالشكل ده
في الاخر بقه لزوم الديكور جبت شكولاته كادبوري بالبندق وقطعتها قطع صغيرة اوي وحطيتها علي وش الصينيه كلها بعد الكاكاو طبعا الشكولاته دي حسب رغبتكم
وبعد كده وضعتها في الثلاجه ساعتين او اكثر حسب مزاجك بقه
ودي بعد ما قطعتها ومش قادره اقول لكم طعمها روعه ازاي
وده طبق هدية لأول رد هههههههههههه
وبالهنا والشفا
يلا بدي رايكم ؟؟؟
كيكة النسكافيه
بصوا بقه هي سهله وجميله وطعمها روعه بجد والاحلي فيها انها من غير ما تدخل فرن ولا غيرة
ههههههههههه
يلا نبدأ علي طول وبالصور من مطبخي كنت عاملاها امبارح ويارب تعجبكم
المقادير ::
بسكويت اولكر ساده ( حسب حجم الصينية )
علبه لبن مكثف محلي
2 كيس كريم شانتية
علبه قشطة
5 حبات جبنه كيري او ميري
نسكافيه
كاكاو
معلقه صغيرة بيكنج بودر
ودي صورة المقادير
:: الطريقه ::
وضعت في الخلاط كلا من : الحليب المكثف + القشطة + 5 حبات الجبنه + 2 كيس كريم شانتيه + معلقه بيكنج بودر
بعد كده نحضر خلطه الكريمه في طبق والصينيه وكمان بقه المهم كوب ماء بارد نذوب به معلقه نسكافيه كبيرة عشان هنضع بسكوته بسكوته في الميه بالنسكافيه ونرصها في الصينيه ها فهمتوا هههههههههه
هنتبدي نرص الصينيه بقه نراعي ان اول الصينيه كريمه واخرها كمان
دي بعد اول رصه بسكوت بعد ما نبل بسكوته بسكوته في كوب الماء بالنسكافيه
نرص البسكوت بشكل مرتب في الصينيه بحيث يكون متساوي الشكل زي اللي في الصورة
بعد كده نضع طبقه كريمه تانيه لنهايه الصينيه خالص وعلي حسب حجمها طبعا
بعد كده هنرش الكاكاو علي وش الصينيه كلها بالشكل ده
في الاخر بقه لزوم الديكور جبت شكولاته كادبوري بالبندق وقطعتها قطع صغيرة اوي وحطيتها علي وش الصينيه كلها بعد الكاكاو طبعا الشكولاته دي حسب رغبتكم
وبعد كده وضعتها في الثلاجه ساعتين او اكثر حسب مزاجك بقه
ودي بعد ما قطعتها ومش قادره اقول لكم طعمها روعه ازاي
وده طبق هدية لأول رد هههههههههههه
وبالهنا والشفا
يلا بدي رايكم ؟؟؟